Καθαρή Αξία

Πόσο είναι ο Άλμπερτ Τζόζεφ Μπράουν από την Net Worth της Al B Sure! Επίσης, Μάθετε για την καριέρα του, τα βραβεία και τα επιτεύγματά του

Το Al B Sure είναι ένας Αμερικανός ραδιοφωνικός σταθμός, ένας καλλιτέχνης που καταγράφει και ένας ηθοποιός, ο οποίος είναι επίσης ο τρίτος παραγωγός δισκογραφικών αμερικανικών παραγωγών R & B με την ονομασία Grammy. Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη με το όνομα Al B Sure, το πραγματικό και πλήρες του όνομα είναι ο Albert Joseph Brown III. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους όπως ο Αλ, επειδή τα τραγούδια του έχουν κάποια βαθιά σημασία και αντίκτυπο με τα οποία μπορούν να συνδεθούν εύκολα.

Περιεχόμενα:

  • 1 Τι είναι το Al B Sure! Καθαρά κέρδη;
  • 2 Καριέρα του Al B Sure!
  • 3 Φιλμογραφία
  • 4 Εκπαίδευση
  • 5 Βραβεία & Επιτεύγματα
  • 6 Γρήγορα γεγονότα της Al B Sure

Τι είναι το Al B Σίγουρος! Καθαρά κέρδη;

Αλ Β Βέβαιος! είναι ένας διπλός Αμερικανός τεχνίτης καταγραφής R & B που έχει Grammy και έχει συσσωρευμένη καθαρή αξία περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια που περιλαμβάνει τις ιδιότητές του. Επίσης, προσθέτει κάποιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό από τις εγκρίσεις, τις διαφημίσεις, τις μάρκες και πολλά άλλα.

Λεζάντα: Al B Σίγουρα! με το αυτοκίνητο

Ο Al έχει κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως μισθό του. Ωστόσο, ο μισθός του εξακολουθεί να λείπει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει ένα όμορφο αυτοκίνητο και σπίτι, αλλά οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Επί του παρόντος, μπορεί να ζει πλούσιος και πολυτελής πλούσιος τρόπος ζωής.

συνταγές κατά τη διάρκεια της μεγάλης κατάθλιψης
Καθαρή αξία το 2019 4 εκατομμύρια δολάρια
Καθαρή αξία το 2018 Υπό εξέταση
Ετήσιος μισθός Σε μια ανασκόπηση
Έσοδα εισοδήματος ως Τραγουδιστής, ραδιοφωνική υποδοχή και πρώην εκτελεστικό ρεκόρ

Η καριέρα του Al B Sure!

Αλ Β Βέβαιος! ήταν ένα αστέρι ποδοσφαιριστής quarterback στο Γυμνάσιο του Όρους Βερνών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, απέρριψε μια αθλητική υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα για να ακολουθήσει μια καριέρα μουσικής. Κατά το έτος 1987, Quincy Jones επέλεξε την Αλ ως τον πρώτο νικητή της αναζήτησης των Talent της Sony Innovators. Μετά από αυτό, πήγε για να συνεργαστεί με τον Τζόουνς σε πολλά έργα, κυρίως το single platinum, Ο μυστικός κήπος (Sweet Seduction Suite) από το άλμπουμ που έχει πιστοποιηθεί με διπλή πλατίνα της Jones Πίσω στο μπλοκ.

Σε αυτή την ηχογράφηση, ο Al ήταν ένα από τα κουαρτέτα παράλληλα Ο Barry White, Ο DeBarge , και James Ingram . Το ντεμπούτο άλμπουμ του το 1988 Στη Λειτουργία Εφέ που πωλούνται για περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, καλύπτοντας το διάγραμμα του Billboard R & B για επτά ίσες εβδομάδες. Περιλάμβανε το single Nite and Day, το οποίο ξεπέρασε το διάγραμμα R & B και έφτασε στο Νο 7 στο Billboard Hot 100.

Λεζάντα: Al B. Σίγουρα !, Αμερικανός καλλιτέχνης εγγραφής

Ως συγγραφέας και παραγωγός, ο Albert εισήγαγε πράξεις πολλαπλών πλατίνας στη μουσική βιομηχανία, μεταξύ των οποίων και Jodeci και teen R & B εκτελεστής Τεβίν Κάμπελ , καθώς Πίστη Evans , Ο Ντέιβ Χολλίστερ , Υπόθεση , και Κλητήρας . Το 2009, υπέγραψε με το Hidden Beach Recordings. Το πρώτο του single για την ετικέτα ήταν το I Love It (Papi Aye, Aye, Aye), το οποίο εισήλθε στο ραδιόφωνο & αρχεία Urban AC chart στον αριθμό 33. Το άλμπουμ Honey, I'm Home κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου 2009 .

δεν συνάντησα ποτέ έναν άντρα που δεν μου άρεσε η προσφορά

Φιλμογραφία

Εκθέσεις ταινιών / τηλεόρασης Ετος Χαρακτήρας Διευθυντής
Η ιστορία της νέας έκδοσης 2017 Albert Brown Κρις Ρόμπινσον
Sandy Wexler 2017 Μαρτυρία (όπως Al B. Sure) Steven Brill
Peep Game 2010 John Cowan Μπεν Λι Φόστερ
Aloha: Η έκθεση Paige Hurd 2010 Ράδιο υποδοχής
Το Hit ( 876.775 δολάρια ΗΠΑ Εκδοτήριο) 2007 Καλό παιδί Stephen Frears
Οι μαύροι άνδρες αποκάλυψαν 2007 Αλ Β. Σίγουρα!
Εμπλοκές MTV 1996 Αλ Β. Σίγουρα! (1996)
Ιδιώτες 1991 -
Το Party Machine με την Nia Peeples 1991 Αλ Β. Σίγουρα! Νία Πέπελς
Σχεδόν έτοιμο! 1988 Αλ Β. Σίγουρα! Dan Rybicky και Aaron Wickenden
Soul Train 1971 Επισκέπτης Δον Κορνήλιος

Εκπαίδευση

AI B Βέβαιος! σπούδασε στο Γυμνάσιο του Mount Vernon στη Νέα Υόρκη, όπου έπαιξε ως επικεφαλής ποδοσφαίρου. Η AI B πήρε την αθλητική υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, αλλά απέρριψε την άσκηση μουσικής.



είναι αποσμητικό ψεκασμού κακό για εσάς

Βραβεία & Επιτεύγματα

Αλ Β Βέβαιος! έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για το βραβείο Grammy και American Music Award (AMA) και κέρδισε ένα AMA για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη R & B. Επίσης, ο Al έλαβε αρκετές υποψηφιότητες για το βραβείο Soul Train Award και κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη.

Λεζάντα: Αλ Β. Σίγουρα! στα 16ο ετήσια αμερικανικά μουσικά βραβεία

Επιπλέον, ο Al κέρδισε πολλά βραβεία μουσικής στη Νέα Υόρκη. Εκτός αυτών, η τηλεφωνική γραμμή 1-900 ήταν η τρίτη στη δημιουργία εσόδων, ακολουθώντας τα κέρδη για τα νέα παιδιά στο Block and Run-D.M.C.

Γρήγορα γεγονότα της Al B Sure

  • Αλ Β Βέβαιος! γεννήθηκε ως Albert Joseph Brown III στις 4 Ιουνίου 1968, στη Βοστώνη, στη Μασαχουσέτη, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
  • Από το 2019, είναι ηλικίας 51 ετών και το σημάδι γέννησής του είναι Δίδυμος.
  • Είναι ο γιος του Cassandra Brown (μητέρα) και Albert Brown (πατέρας).
  • Ο Al σπούδασε στο Γυμνάσιο του Mount Vernon στη Νέα Υόρκη, όπου ήταν αστρολόγος αστέρι του ποδοσφαίρου.
  • Ο Αλ έχει αμερικανική υπηκοότητα και ανήκει στην αφροαμερικανική εθνικότητα.
  • Είναι επίσης ο τρίτος παραγωγός δίσκων American R & B με την ονομασία Grammy.
  • Η Al έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία περίπου 4 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Έχει τρεις γιους, ήτοι τον Quincy Brown, τον Albert Brown IV και τον Devin Brown.
  • Βρίσκεται στο ύψος των 5 ποδιών 7 ίντσες και το σωματικό του βάρος είναι περίπου 70 κιλά.
  • Ο Al είναι ενεργός σε ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το Twitter.
<